024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Tenneville best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Tenneville over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tenneville, 6970.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Tenneville

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Tenneville

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Houthalen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Elingen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Martouzin-Neuville
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zeveren
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Grand-Leez
 • goedkoop ruimte huren feest in Marenne
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Tamines
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Berchem (O.-Vl.)
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Lembeke
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Essen
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Tenneville

  klein locatie huren trouw Tenneville

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Tenneville. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Tenneville (corona- pas) !