024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Harsin best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Harsin over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Harsin, 6950.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Harsin

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Harsin

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Libramont
 • goedkope zaaltje huren trouw in Ganshoren
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Meilegem
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Stavelot
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Monceau-sur-Sambre
 • goedkoop zaaltje huren communie in Klemskerke
 • groot zaaltje huren trouw in Vliermaal
 • groot feestruimte huren verjaardag in Dikkelvenne
 • klein zaalhuur verjaardag in Krombeke
 • goedkoop zaal huren ruimte in Harmignies
 • Als je dan besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Harsin

  goedkoop ruimte huren bruiloft Harsin

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Harsin. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw party op een corona veilige manier volgens de laatste instructies van Harsin (covid-19 certificaat) !