024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Harnoncourt best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Harnoncourt over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Harnoncourt, 6767.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Harnoncourt

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Harnoncourt

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sint-Maria-Oudenhove (Brakel)
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sint-Rijkers
 • goedkoop zaaltje huren communie in Poeke
 • klein zaalhuur verjaardag in Sint-Denijs-Boekel
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Kruibeke
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Gijzenzele
 • groot zaal huren ruimte in Souvret
 • goedkoop ruimte huren feest in Rulles
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Nossegem
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Céroux-Mousty
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Harnoncourt

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Harnoncourt

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Harnoncourt. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een corona-veilige manier volgens de recente instructies van Harnoncourt (covid-19/ pas) !