024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Thimister-Clermont best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Thimister-Clermont over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Thimister-Clermont, 4890.

klein zaaltje huren trouw Thimister-Clermont

klein zaaltje huren in de buurt van  Thimister-Clermont

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Wardin
 • groot zaaltje huren trouw in Kolmont (Borgloon)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Grobbendonk
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Izier
 • klein zaaltje huren trouw in Wulveringem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Moha
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • goedkoop ruimte huren feest in Kolmont (Tongeren)
 • klein zaaltje huren trouw in Filot
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Brugelette
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je trouw in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Thimister-Clermont

  goedkoop locatie huren feestzaal Thimister-Clermont

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Thimister-Clermont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw party op een covid-19 safe wijze volgens de laatste instructies van Thimister-Clermont (corona/ certificaat) !