024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Rosoux-Crenwick best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Rosoux-Crenwick over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rosoux-Crenwick, 4257.

klein zaaltje huren bruiloft Rosoux-Crenwick

klein zaaltje huren in de buurt van  Rosoux-Crenwick

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Eugies (Frameries)
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Grand-Axhe
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hamipré
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Laarne
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Hoeleden
 • klein zaaltje huren communie in Hendrieken
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Rièzes
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kuurne
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wayaux
 • groot zaal afhuren eerste communie in Leers-et-Fosteau
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Rosoux-Crenwick

  klein zaal huren feest Rosoux-Crenwick

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Rosoux-Crenwick. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Rosoux-Crenwick (corona gezondheidspas) .