024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Villers-Saint-Siméon best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit Luik te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Villers-Saint-Siméon over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Villers-Saint-Siméon, 4453.

klein feestruimte huren verjaardag Villers-Saint-Siméon

klein feestruimte huren regio  Villers-Saint-Siméon

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope zaal huren ruimte in Orbais
 • goedkoop zaal huren ruimte in Antwerpen
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Eupen
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Poupehan
 • klein zaalverhuur lentefeest in Villers-lez-Heest
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Gits
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bure
 • goedkoop zaaltje huren communie in Scy
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mollem
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Lens
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Villers-Saint-Siméon

  groot zaal huren feestzaal Villers-Saint-Siméon

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Villers-Saint-Siméon. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Villers-Saint-Siméon (corona- certificaat) .