024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Elsenborn best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Elsenborn over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Elsenborn, 4750.

klein feestruimte huren verjaardag Elsenborn

klein feestruimte huren nabij  Elsenborn

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkope zaalhuur verjaardag in Merbes-Sainte-Marie
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tontelange
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Handzame
 • goedkoop ruimte huren feest in My
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Foy-Notre-Dame
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sankt Vith/Saint-Vith
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Assent
 • goedkoop zaaltje huren communie in Brasschaat
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Bourseigne-Neuve
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Loncin
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Elsenborn

  groot zaaltje huren kinderfeestje Elsenborn

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Elsenborn. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de recente regels van Elsenborn (covid/ pas) !