024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens rondom Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Corswarem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestlocatie huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Luik te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Corswarem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Corswarem, 4257.

klein feestlocatie huren verjaardag Corswarem

klein feestlocatie huren in de buurt van  Corswarem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Pecq
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Waimes/Weismes
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rosmeer
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Lenaarts
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bost
 • goedkoop zaal huren ruimte in Harmignies
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Gages
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Lille
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Attenhoven
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Bièvre
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Corswarem

  goedkoop zaal huren feest Corswarem

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Corswarem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de recente regels van Corswarem (covid/ gezondheidspas) !