024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Schönberg/Schoenberg best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot feestzaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Luik in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Schönberg/Schoenberg over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Schönberg/Schoenberg, 4782.

groot feestzaaltje huren vergaderzaal Schönberg/Schoenberg

groot feestzaaltje huren nabij  Schönberg/Schoenberg

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Namur
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Mellet
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lamine
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Houdremont
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Meerle
 • goedkoop zaal huren ruimte in Houdemont
 • goedkope zaal huren ruimte in Anderlues
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Boezinge
 • groot zaaltje huren bruiloft in Ham
 • klein zaal huren ruimte in Wortegem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Schönberg/Schoenberg

  groot ruimte huren verjaardag Schönberg/Schoenberg

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Schönberg/Schoenberg. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feest op een covid safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Schönberg/Schoenberg (corona- certificaat) .