024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens nabij Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Grâce-Hollogne best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Grâce-Hollogne over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Grâce-Hollogne, 4460.

groot feestzaaltje huren vergaderzaal Grâce-Hollogne

groot feestzaaltje huren regio  Grâce-Hollogne

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Zegelsem
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Meux
 • groot zaal huren ruimte in Tongre-Saint-Martin
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Cortil-Noirmont
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Halmaal
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Waimes/Weismes
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Thieulain
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Riemst
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Merksem
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Corroy-le-Château
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Grâce-Hollogne

  groot zaaltje huren trouw Grâce-Hollogne

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Grâce-Hollogne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Grâce-Hollogne (covid- pas) !