024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Boncelles best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Boncelles over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Boncelles, 4100.

groot feestruimte huren verjaardag Boncelles

groot feestruimte huren nabij  Boncelles

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ezemaal
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Borsbeek (Antw.)
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Waillet
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Kontich
 • klein zaaltje huren bruiloft in Bulskamp
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Ruddervoorde
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Surice
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Evegnée
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Gros-Fays
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Niklaas
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Boncelles

  klein locatie huren verjaardag Boncelles

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Boncelles. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Boncelles (corona certificaat) .