024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Anthisnes best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een DJ uit Luik in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Anthisnes over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Anthisnes, 4160.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Anthisnes

goedkope zaaltje huren nabij  Anthisnes

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • groot zaaltje huren bruidzaal in Bourseigne-Neuve
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Wijchmaal
 • klein zaaltje huren bruiloft in Pontillas
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Meerdonk
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Vucht
 • klein zaaltje huren verjaardag in Soumoy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Spermalie
 • goedkope zaal huren ruimte in Denée
 • groot zaaltje huren verjaardag in Borchtlombeek
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Nederzwalm-Hermelgem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Anthisnes

  goedkoop ruimte huren trouw Anthisnes

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Anthisnes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een covid-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Anthisnes (covid- gezondheidspas) !