024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Modave best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Modave over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Modave, 4577.

goedkope zaaltje huren kinderfeestje Modave

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Modave

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren communie in Tervuren
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mortier
 • klein zaaltje huren verjaardag in Soumoy
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Laar
 • groot zaal afhuren eerste communie in Rocherath
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Stabroek
 • goedkoop zaaltje huren communie in Leernes
 • groot zaaltje huren verjaardag in Halle
 • goedkope ruimte huren feest in Jesseren (Kolmont)
 • klein zaalverhuur lentefeest in Villers-lez-Heest
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Modave

  klein zaaltje huren kinderfeestje Modave

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Modave. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de recente instructies van Modave (covid/ certificaat) .