024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Ambresin best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Ambresin over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ambresin, 4219.

goedkope zaaltje huren kinderfeestje Ambresin

goedkope zaaltje huren nabij  Ambresin

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • groot zaal afhuren eerste communie in Bray
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Gijverinkhove
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Maria-Lierde
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Lissewege
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bleret
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Voroux-Goreux
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sinaai-Waas
 • klein zaal huren ruimte in Morlanwelz
 • groot zaalverhuur feestzaal in Lavacherie
 • goedkoop zaal huren ruimte in Muizen (Mechelen)
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ambresin

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Ambresin

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Ambresin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feest op een covid-safe wijze volgens de recente instructies van Ambresin (corona gezondheidspas) !