024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Yernée-Fraineux best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Yernée-Fraineux over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Yernée-Fraineux, 4550.

goedkope zaaltje huren communie Yernée-Fraineux

goedkope zaaltje huren regio  Yernée-Fraineux

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zuienkerke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sourbrodt
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Alken
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Profondeville
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Le Mesnil
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Quévy
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Houtaing
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Verlaine
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Büllingen/Bullange
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Cerfontaine
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Yernée-Fraineux

  goedkoop zaal huren bruidzaal Yernée-Fraineux

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Yernée-Fraineux. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feest op een covid-safe wijze volgens de recente regels van Yernée-Fraineux (corona/ certificaat) .