024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Roloux best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltjes huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Luik te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Roloux over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Roloux, 4347.

goedkope feestzaaltjes huren verjaardag Roloux

goedkope feestzaaltjes huren in de buurt van  Roloux

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Maria-Lierde
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Pousset
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hastière-par-Delà
 • klein zaalverhuur lentefeest in Beverst
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Loncin
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Attenhoven
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Handzame
 • klein zaaltje huren trouw in Thimister-Clermont
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Merbes-Sainte-Marie
 • klein feestruimte huren verjaardag in Nassogne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Roloux

  goedkoop zaal huren bruidzaal Roloux

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Roloux. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een covid-veilige manier volgens de laatste instructies van Roloux (covid- pas) .