024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Luik, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Sankt Vith/Saint-Vith best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Sankt Vith/Saint-Vith over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sankt Vith/Saint-Vith, 4780.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Sankt Vith/Saint-Vith

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Sankt Vith/Saint-Vith

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Tessenderlo
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rijkhoven
 • goedkoop zaal huren ruimte in Maaseik
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Agimont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tremelo
 • klein feestruimte huren verjaardag in Oorbeek
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Assebroek
 • groot zaal huren ruimte in Souvret
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Wenduine
 • groot zaalverhuur feestzaal in Thoricourt
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sankt Vith/Saint-Vith

  groot ruimte huren trouw Sankt Vith/Saint-Vith

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Sankt Vith/Saint-Vith. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feest op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Sankt Vith/Saint-Vith (covid-19- gezondheidspas) !