024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Vottem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Vottem over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vottem, 4041.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Vottem

goedkoop zaaltje huren regio  Vottem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Boekhoute
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Wilskerke
 • klein ruimte huren feest in Messelbroek
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hainin
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Binkom
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Olne
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Soheit-Tinlot
 • klein zaalverhuur feestzaal in Hermalle-sous-Huy
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Herne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wintershoven
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Vottem

  klein ruimte huren bruidzaal Vottem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Vottem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Vottem (corona pas) .