024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Nandrin best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Nandrin over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Nandrin, 4550.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Nandrin

goedkoop zaaltje huren nabij  Nandrin

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur feestzaal in Hermalle-sous-Huy
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Hemptinne (Fernelmont)
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Mont-Saint-Aubert
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Gerpinnes
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Desselgem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Viroinval
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Grez-Doiceau
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Genval
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Woesten
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vlierzele
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Nandrin

  goedkoop ruimte huren verjaardag Nandrin

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Nandrin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw party op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Nandrin (covid certificaat) !