024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Luik, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Wonck best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Wonck over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Wonck, 4690.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Wonck

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Wonck

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Nafraiture
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Jans-Molenbeek
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hombourg
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Beerzel
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Roux-Miroir
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Maria-Lierde
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Fontenelle
 • klein zaal huren ruimte in Jupille-sur-Meuse
 • goedkoop zaaltje huren communie in Montignies-sur-Sambre
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Etterbeek
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Wonck

  groot ruimte huren bruidzaal Wonck

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Wonck. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw party op een corona-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Wonck (covid-19/ certificaat) .