024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Soumagne best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Soumagne over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Soumagne, 4630.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Soumagne

goedkoop zaaltje huren regio  Soumagne

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaal afhuren eerste communie in Rocherath
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Serville
 • klein zaalhuur verjaardag in Bois-de-Villers
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mouscron/Moeskroen
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Oudenaarde
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pottes
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Saint-André
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Pepingen
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Chênée
 • klein zaaltje huren trouw in Offagne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Soumagne

  klein zaal huren kinderfeestje Soumagne

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Soumagne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Soumagne (corona- pas) .