024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens in Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Villers-l\’Evêque best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Villers-l\’Evêque over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Villers-l\’Evêque, 4340.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Villers-l\'Evêque

goedkoop zaaltje huren nabij  Villers-l\’Evêque

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren verjaardag in Linsmeau
 • goedkope zaal huren ruimte in Denée
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vitrival
 • klein zaaltje huren trouw in Han-sur-Lesse
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Heer
 • klein zaalhuur verjaardag in Ukkel
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Testelt
 • klein zaalhuur verjaardag in Esquelmes
 • groot zaalverhuur lentefeest in Upigny
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Blanden
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Villers-l\’Evêque

  groot zaal huren feestzaal Villers-l\’Evêque

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Villers-l\’Evêque. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een corona veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Villers-l\’Evêque (covid certificaat) !