024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Fize-le-Marsal best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Fize-le-Marsal over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Fize-le-Marsal, 4367.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Fize-le-Marsal

goedkoop zaaltje huren regio  Fize-le-Marsal

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Rochefort
 • klein zaalverhuur lentefeest in Kerkhove
 • klein ruimte huren feest in Acoz
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Aspelare
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Lorcé
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Neeroeteren
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Wardin
 • klein zaaltje huren trouw in Kain
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Bonnert
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Mont-Saint-Aubert
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Fize-le-Marsal

  goedkoop zaaltje huren bruidzaal Fize-le-Marsal

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Fize-le-Marsal. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een corona safe wijze volgens de laatste instructies van Fize-le-Marsal (covid-19/ certificaat) .