024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest organiseren ergens nabij Luik, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Mons-lez-Liège best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Mons-lez-Liège over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Mons-lez-Liège, 4400.

goedkoop zaal huren ruimte Mons-lez-Liège

goedkoop zaal huren regio  Mons-lez-Liège

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • groot zaaltje huren bruidzaal in Vielsalm
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Neerijse
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Queue-du-Bois
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Groot-Bijgaarden
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ville-Pommeroeul
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Beringen
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Suxy
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Villers-l\’Evêque
 • klein zaalverhuur feestzaal in Gelinden
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Spy
 • Als je dan besloten hebt om je ruimte in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Mons-lez-Liège

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Mons-lez-Liège

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Mons-lez-Liège. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Mons-lez-Liège (corona/ pas) !