024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens rondom Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Hollogne-sur-Geer best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Hollogne-sur-Geer over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hollogne-sur-Geer, 4250.

goedkoop zaal huren ruimte Hollogne-sur-Geer

goedkoop zaal huren in de buurt van  Hollogne-sur-Geer

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal huren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Mainvault
 • groot zaalverhuur feestzaal in Kapellen (Vl.Br.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Battignies
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Reet
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Loksbergen
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Petegem-aan-de-Leie
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bredene
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Ooike (Wortegem-Petegem)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Duisburg
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je ruimte in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Hollogne-sur-Geer

  klein zaal huren trouw Hollogne-sur-Geer

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Hollogne-sur-Geer. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feestje op een covid-19-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Hollogne-sur-Geer (corona- gezondheidspas) !