024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens nabij Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Terwagne best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Terwagne over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Terwagne, 4560.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Terwagne

goedkoop zaal afhuren regio  Terwagne

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ruisbroek (Vl.Br.)
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Heestert
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hoogstade
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Saint-Séverin
 • goedkope zaaltje huren communie in Conneux
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Blaregnies
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sars-la-Buissière
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Rahier
 • klein zaalverhuur feestzaal in Kwaadmechelen
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Grand-Rosière-Hottomont
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Terwagne

  groot zaaltje huren feestzaal Terwagne

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Terwagne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Terwagne (covid/ gezondheidspas) .