024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens nabij Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Queue-du-Bois best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Queue-du-Bois over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Queue-du-Bois, 4610.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Queue-du-Bois

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Queue-du-Bois

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mariekerke (Bornem)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Longchamps (Nam.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lennik
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vezon
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Genoelselderen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wadelincourt
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Houffalize
 • goedkope zaaltje huren trouw in Impe
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bras
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Flémalle
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Queue-du-Bois

  groot zaaltje huren trouw Queue-du-Bois

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Queue-du-Bois. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van Queue-du-Bois (corona gezondheidspas) .