024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Moresnet best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Moresnet over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Moresnet, 4850.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Moresnet

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Moresnet

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • klein feestlocatie huren verjaardag in Hompré
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Glabais
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Ligny
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mariekerke (Bornem)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Nessonvaux
 • groot zaalverhuur feestzaal in Betekom
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Niklaas
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Saint-Médard
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Dottignies/Dottenijs
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Moresnet

  groot zaal huren trouw Moresnet

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Moresnet. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feest op een covid-19-safe wijze volgens de recente regels van Moresnet (corona- certificaat) .