024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens nabij Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Berloz best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Berloz over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Berloz, 4257.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Berloz

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Berloz

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Tilleur
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Wielsbeke
 • goedkoop zaaltje huren communie in Willebringen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Staden
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Cambron-Saint-Vincent
 • groot zaaltje huren trouw in Tourinnes-Saint-Lambert
 • goedkoop zaal huren ruimte in Habay
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Izenberge
 • klein zaalverhuur lentefeest in Brasmenil
 • goedkoop zaaltje huren communie in Watermaal-Bosvoorde
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Berloz

  groot locatie huren trouw Berloz

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Berloz. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feest op een covid-19 veilige manier volgens de laatste regels van Berloz (covid- pas) .