024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Stavelot best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Stavelot over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Stavelot, 4970.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Stavelot

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Stavelot

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in La Gleize
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Beselare
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Martouzin-Neuville
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Nieuwmunster
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Heusden-Zolder
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tontelange
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Jambes
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Herchies
 • klein zaalverhuur feestzaal in Haasrode
 • goedkoop zaal huren ruimte in Waulsort
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Stavelot

  klein zaal huren vergaderzaal Stavelot

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Stavelot. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Stavelot (covid-19- gezondheidspas) !