024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Hombourg best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Luik te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Hombourg over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hombourg, 4852.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Hombourg

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Hombourg

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Ollignies
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kwaremont
 • goedkoop zaaltje huren communie in Maisières
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Peutie
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Grand-Axhe
 • klein zaalverhuur feestzaal in Haasrode
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Felenne
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Gembes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Châtelet
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Monceau-Imbrechies
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Hombourg

  goedkoop ruimte huren feest Hombourg

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Hombourg. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de laatste instructies van Hombourg (covid-19- gezondheidspas) !