024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens nabij Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij HannĂȘche best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in HannĂȘche over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in HannĂȘche, 4210.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal HannĂȘche

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  HannĂȘche

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • klein zaaltje huren communie in Opont
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sint-Pieters-Rode
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Diest
 • groot zaal afhuren eerste communie in Snellegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Soy
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Everbeek
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Tisselt
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Moha
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Chapon-Seraing
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Niel-bij-As
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar HannĂȘche

  goedkoop zaal huren bruiloft HannĂȘche

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in HannĂȘche. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feest op een covid-veilige wijze volgens de recente regels van HannĂȘche (covid-19- gezondheidspas) !