024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Ferrières best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ferrières over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ferrières, 4190.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Ferrières

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Ferrières

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • klein zaaltje huren bruidzaal in Heppenbach
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Waardamme
 • klein zaaltje huren communie in Bleid
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Opprebais
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Dochamps
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Ruisbroek (Antw.)
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bertem
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Brecht
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Deerlijk
 • Als je eenmaal besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ferrières

  groot ruimte huren feest Ferrières

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Ferrières. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feest op een covid-19-veilige manier volgens de recente regels van Ferrières (covid gezondheidspas) .