024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Trois-Ponts best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Trois-Ponts over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Trois-Ponts, 4980.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Trois-Ponts

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Trois-Ponts

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Olloy-sur-Viroin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Oudergem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Fontenoy
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • goedkoop zaal huren ruimte in Bovigny
 • goedkoop ruimte huren feest in Elewijt
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Sart-Saint-Laurent
 • goedkope zaaltje huren communie in Latinne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Tenneville
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sart-Eustache
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Trois-Ponts

  klein zaal huren kinderfeestje Trois-Ponts

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Trois-Ponts. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een corona veilige wijze volgens de recente regels van Trois-Ponts (covid pas) .