024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens in omgeving Luik, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Sippenaeken best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luik te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sippenaeken over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sippenaeken, 4851.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Sippenaeken

goedkoop feestruimte huren nabij  Sippenaeken

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Stuivekenskerke
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kortenaken
 • goedkope zaaltje huren communie in Yernée-Fraineux
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kapellen (Antw.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Westrem
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Gooik
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mechelen-aan-de-Maas
 • klein zaalverhuur lentefeest in Onnezies
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Zingem
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Brussel
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sippenaeken

  groot zaaltje huren kinderfeestje Sippenaeken

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Sippenaeken. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een covid-safe manier volgens de recente regels van Sippenaeken (corona/ pas) .