024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Werbomont best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Werbomont over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Werbomont, 4190.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Werbomont

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Werbomont

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Lovendegem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Harnoncourt
 • goedkoop zaaltje huren communie in Lierde
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Velm
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Herderen
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ferrières
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Borsbeke
 • groot zaaltje huren bruiloft in Winksele
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Branchon
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Dinant
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Werbomont

  groot zaaltje huren vergaderzaal Werbomont

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Werbomont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de recente regels van Werbomont (covid-19/ gezondheidspas) !