024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Luik, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Lamine best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luik in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Lamine over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Lamine, 4350.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Lamine

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Lamine

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luik) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Morialmé
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Tavigny
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Saint-Médard
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Enghien/Edingen
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Ciplet
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Rèves
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • groot zaaltje huren communie in Saint-Nicolas (Lg.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Bernissart
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Lanquesaint
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Lamine

  klein locatie huren feest Lamine

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Lamine. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw party op een covid-veilige wijze volgens de laatste regels van Lamine (covid-19- gezondheidspas) .