024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Luik, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Jemeppe-sur-Meuse best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luik te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Jemeppe-sur-Meuse over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Jemeppe-sur-Meuse, 4101.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Jemeppe-sur-Meuse

goedkoop feestlocatie huren regio  Jemeppe-sur-Meuse

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luik) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bütgenbach/Butgenbach
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Racour
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Lessive
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Nederokkerzeel
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Beerzel
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Grandhan
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Moustier (Ht.)
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Massemen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mont (Lux.)
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Haltinne
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Jemeppe-sur-Meuse

  klein zaal huren kinderfeestje Jemeppe-sur-Meuse

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Jemeppe-sur-Meuse. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de laatste instructies van Jemeppe-sur-Meuse (corona- pas) .