024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens in omgeving Limburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Mechelen-Bovelingen best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Mechelen-Bovelingen over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Mechelen-Bovelingen, 3870.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Mechelen-Bovelingen

klein feestzaaltje huren in de buurt van  Mechelen-Bovelingen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • groot zaaltje huren plechtige communie in Vodelée
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Horpmaal
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Cugnon
 • goedkoop zaaltje huren communie in Bolinne
 • klein zaaltje huren bruiloft in Seraing
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • groot zaal huren ruimte in Tongre-Saint-Martin
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bovekerke
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Adinkerke
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Mechelen-Bovelingen

  groot ruimte huren bruiloft Mechelen-Bovelingen

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Mechelen-Bovelingen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste regels van Mechelen-Bovelingen (corona gezondheidspas) !