024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Halmaal best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Limburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Halmaal over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Halmaal, 3800.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Halmaal

klein feestzaaltje huren regio  Halmaal

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren bruidzaal in Trooz
 • goedkoop ruimte huren feest in Frasnes-lez-Buissenal
 • groot ruimte huren feest in Ramegnies-Chin
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Anthisnes
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Senzeille
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Hasselt
 • goedkoop ruimte huren feest in Courcelles
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Pamel
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Hertsberge
 • groot zaal huren ruimte in Bizet
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Halmaal

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Halmaal

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Halmaal. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een covid-19-veilige wijze volgens de recente instructies van Halmaal (corona/ gezondheidspas) .