024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens in Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Sint-Truiden best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sint-Truiden over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Truiden, 3800.

groot zaalverhuur feestzaal Sint-Truiden

groot zaalverhuur nabij  Sint-Truiden

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalverhuur in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren verjaardag in Dampremy
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Geluwe
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Guirsch
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bierbeek
 • klein zaalhuur verjaardag in Sint-Denijs-Boekel
 • groot zaaltje huren trouw in Vliermaal
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Loker
 • klein zaalverhuur feestzaal in Gelinden
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saint-Léger (Lux.)
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Vlamertinge
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een groot zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sint-Truiden

  groot ruimte huren bruidzaal Sint-Truiden

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Sint-Truiden. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de recente regels van Sint-Truiden (corona- gezondheidspas) .