024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Romershoven best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Romershoven over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Romershoven, 3730.

groot zaaltje huren kinderfeestje Romershoven

groot zaaltje huren nabij  Romershoven

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Scherpenheuvel
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Malempré
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Biesmerée
 • goedkoop zaaltje huren communie in Evergem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Cornesse
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Horrues
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Fayt-le-Franc
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bohan
 • klein feestruimte huren verjaardag in Wauthier-Braine
 • goedkope ruimte huren feest in Driekapellen
 • Als je eenmaal besloten hebt om je kinderfeestje in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Romershoven

  klein zaal huren feestzaal Romershoven

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Romershoven. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de recente regels van Romershoven (covid-19/ certificaat) .