024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij Kleine-Spouwen best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Kleine-Spouwen over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Kleine-Spouwen, 3740.

groot zaaltje huren kinderfeestje Kleine-Spouwen

groot zaaltje huren regio  Kleine-Spouwen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Sainte-Cécile
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Grobbendonk
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Moortsele
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Meetkerke
 • goedkoop zaaltje huren communie in Vosselaar
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zemst
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lahamaide
 • goedkoop zaal huren ruimte in Ligne
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Spouwen
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Nevele
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een groot zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Kleine-Spouwen

  groot zaal huren kinderfeestje Kleine-Spouwen

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Kleine-Spouwen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feest op een covid safe wijze volgens de laatste instructies van Kleine-Spouwen (covid-19 certificaat) !