024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens in omgeving Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Elen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot feestzaaltjes huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Elen over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Elen, 3650.

groot feestzaaltjes huren verjaardag Elen

groot feestzaaltjes huren regio  Elen

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Neerwinden
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Boezinge
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mesnil-Saint-Blaise
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Villers-sur-Lesse
 • groot zaalverhuur feestzaal in Hargimont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Péruwelz
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Malmedy
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gondregnies
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Kanegem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lobbes
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Elen

  goedkoop zaal huren feest Elen

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Elen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de laatste regels van Elen (corona- gezondheidspas) !