024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens rondom Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Stevoort best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Limburg te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Stevoort over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Stevoort, 3512.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Stevoort

goedkope zaaltje huren nabij  Stevoort

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Jollain-Merlin
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Stave
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Heule
 • goedkoop zaaltje huren communie in Estaimbourg
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Korbeek-Dijle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Elingen
 • groot feestruimte huren verjaardag in Ottenburg
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Bierges
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Haneffe
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Stevoort

  goedkoop locatie huren feestzaal Stevoort

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Stevoort. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een covid-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Stevoort (covid- pas) !