024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal omgeving Kuttekoven best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Kuttekoven over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Kuttekoven, 3840.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Kuttekoven

goedkope zaaltje huren regio  Kuttekoven

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Neufvilles
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Mussy-la-Ville
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Tourinnes-la-Grosse
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Dworp
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ingooigem
 • groot zaalhuur verjaardag in Pellenberg
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lemberge
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Rekkem
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Boninne
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Meux
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Kuttekoven

  groot locatie huren bruidzaal Kuttekoven

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Kuttekoven. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een covid-19-veilige manier volgens de laatste instructies van Kuttekoven (covid gezondheidspas) .