024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Houthalen-Helchteren best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal afhuren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Limburg te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Houthalen-Helchteren over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Houthalen-Helchteren, 3530.

goedkope zaal afhuren eerste communie Houthalen-Helchteren

goedkope zaal afhuren in de buurt van  Houthalen-Helchteren

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in De Pinte
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Rhisnes
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Meise
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bergilers
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Wetteren
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Dohan
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Muno
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Somzée
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lennik
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Mullem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Houthalen-Helchteren

  goedkoop locatie huren vergaderzaal Houthalen-Helchteren

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Houthalen-Helchteren. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid veilige manier volgens de laatste instructies van Houthalen-Helchteren (covid gezondheidspas) !