024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Hechtel-Eksel best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestzaaltjes huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hechtel-Eksel over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hechtel-Eksel, 3940.

goedkope feestzaaltjes huren verjaardag Hechtel-Eksel

goedkope feestzaaltjes huren nabij  Hechtel-Eksel

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren bruidzaal in Oeren
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Rocourt
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Somzée
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zuienkerke
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Cambron-Saint-Vincent
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Landskouter
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Booischot
 • goedkoop zaal huren ruimte in Noordschote
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lennik
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wommersom
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Hechtel-Eksel

  groot ruimte huren feestzaal Hechtel-Eksel

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Hechtel-Eksel. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Hechtel-Eksel (covid- pas) .