024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Dilsen-Stokkem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Dilsen-Stokkem over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Dilsen-Stokkem, 3650.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Dilsen-Stokkem

goedkope feestlocatie huren in de buurt van  Dilsen-Stokkem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Ottignies-Louvain-la-Neuve
 • klein ruimte huren feest in Forville
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Masnuy-Saint-Pierre
 • groot zaal afhuren eerste communie in Schelle
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Jurbise
 • klein ruimte huren feest in Lendelede
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Anhée
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Kortijs
 • groot zaaltje huren communie in Wommelgem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rosée
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Dilsen-Stokkem

  goedkoop zaal huren feest Dilsen-Stokkem

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Dilsen-Stokkem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feest op een covid-19-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Dilsen-Stokkem (corona- gezondheidspas) .