024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Wellen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Wellen over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wellen, 3830.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Wellen

goedkoop zaalverhuur regio  Wellen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren communie in Amonines
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Herchies
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Ouwegem
 • groot ruimte huren feest in Evelette
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Villers-Poterie
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Jamiolle
 • goedkoop zaaltje huren communie in Maisières
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Heinsch
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Attre
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Helchteren
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Wellen

  klein zaaltje huren kinderfeestje Wellen

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Wellen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een covid veilige manier volgens de laatste instructies van Wellen (corona- gezondheidspas) !